Loading Events
  • This event has passed.

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΑΘΗΝΑ – ΕΛΛΑΔΑ
25 – 29 Ιουνίου 2020

ΔιοργανωτέςΔήμος Ηλιούπολης

                           Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΠΑ»
Κέντρο Διοργάνωσης Εκδηλώσεων «
Propantos»  – Business Travel (FOLKWAY)

Αθήνα. Η πόλη που γέννησε τη δημοκρατία, τις επιστήμες και τις καλές τέχνες. Η Αθήνα της ιστορίας και του αρχαίου πολιτισμού– του Παρθενώνα, της Ακρόπολης, της Αρχαίας Αγοράς. Και ταυτόχρονα μια σύγχρονη μητρόπολη, μια πρωτεύουσα ζωντανή, ανοιχτή, γεμάτη ενέργεια, που σας «χαρίζεται» απλόχερα. Μια πόλη που ανήκει στην ανθρωπότητα και στο μεσογειακό φως της.

Είναι η πόλη που έχει κατακτήσει την αιωνιότητα, που έχει αποδείξει ότι διαθέτει το χάρισμα να αναγεννιέται, παραμένοντας πιστή στο πολιτισμικό της παρελθόν και επαναπροσδιορίζοντας τον εαυτό της στον σύγχρονο κόσμο. Αυτά τα πολύτιμα μαθήματα ζωής μοιράζεται με τον ταξιδιώτη. Κάτω από τον λαμπερό ήλιο και τον καταγάλανο αττικό ουρανό. Ανάμεσα στα γκράφιτι που κοσμούν τους τοίχους της και τα χαμόγελα που ξεχειλίζουν στα καφέ της.

Μια πόλη νέα, δραστήρια, ελεύθερη, απρόσμενη και γοητευτική. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Γεμάτη γεύσεις, επιθυμίες και απολαύσεις. Μια πόλη που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας. Καλώς ήρθατε στην Αθήνα!

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία στην διοργάνωση παρόμοιων Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα εγγυάται ότι  και το 1ο Διεθνές  Φεστιβάλ σε επίσημη με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΟΠΑ»  και τον Δήμο Ηλιούπολης, θα έχει άψογη διοργάνωση, μεγάλη  επιτυχία και θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν διαφορετικές κουλτούρες – πολιτισμούς, να κάνουν φιλίες, να ανταλλάξουν εμπειρίες, και να απολαύσουν την Ελληνική φιλοξενία και την πόλη της Αθήνας.


 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν:  Παραδοσιακά χορευτικά σχήματα  και Χορωδίες από όλο τον κόσμο.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

–  Δεν υπάρχει όριο ηλικίας ή αριθμού συμμετεχόντων σε κάθε γκρουπ.
–  Κάθε σχήμα θα πρέπει να φέρει τη σημαία της χώρας του και το λάβαρο του συλλόγου.
–  Το κάθε γκρουπ θα πρέπει να ετοιμάσει για κάθε εμφάνισή του πρόγραμμα 10-12 λεπτών συνοδευόμενο από ορχήστρα ή cd.
–  H φόρμα συμμετοχής θα πρέπει να σταλεί συμπληρωμένη μέχρι την 10η Μαρτίου 2020. Μόλις γίνει αποδοχή της συμμετοχής θα σταλεί στο γκρουπ έγγραφη επιβεβαίωση και οδηγίες. Το 60% του συνολικού ποσού συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί ως την 20η Μαρτίου 2020. Μετά την καταβολή του ποσού θα σταλεί επίσημη πρόσκληση και πληροφορίες για τη διαμονή. Το υπόλοιπο ποσό μπορεί να πληρωθεί την ημέρα της άφιξης ή και νωρίτερα. Σε περίπτωση ακύρωσης με υπαιτιότητα του γκρουπ δεν επιστρέφονται χρήματα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΙΑΜΟΝΗ

  • Το κόστος συμμετοχής με διαμονή είναι:

158 ευρώ  το άτομο σε Ξενοδοχεία 3* (στην Αθήνα)

184 ευρώ  το άτομο σε Ξενοδοχεία 4* (στην Αθήνα)

και συμπεριλαμβάνει:

–  5 μέρες (4 διανυκτερεύσεις) σε τρίκλινα δωμάτια – με πρωινό.

–  Παραδοσιακό γλέντι  με γεύμα – Μαθήματα παραδοσιακών χορών όλων των χωρών.

– Τις μετακινήσεις από το ξενοδοχείο προς το χώρο της εκδήλωσης και αντίστροφα.

* Στα 30 άτομα το ένα είναι δωρεάν

     2)  Απλή συμμετοχή χωρίς διαμονή: 30ευρώ το άτομο

Στο κόστος συμμετοχής δεν συμπεριλαμβάνονται:
Διαμονή σε δίκλινα, είναι εφικτή και κοστίζει έξτρα 7 ευρώ το άτομο την ημέρα.

Προαιρετικές εκδρομές. Θα σας προτείνουμε και θα σας δώσουμε πακέτα εκδρομών με τις καλύτερες τιμές.

Ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη και ασφάλιση των συμμετεχόντων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

25/6/2020: Άφιξη στο ξενοδοχείο – Check in μετά τις 13:00 – Πληρωμή του υπόλοιπου ποσού στον υπεύθυνο των διοργανωτών – Θα δοθεί αναλυτικό πρόγραμμα από εκπρόσωπο των διοργανωτών ο οποίος θα είναι και ο συνοδός του γκρουπ – Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, βόλτα, εξερεύνηση της περιοχής – πόλης.

26/6/2020: Πρωινό – Ελεύθερη μέρα – Προαιρετική εκδρομή –  Παραδοσιακό γλέντι στις 8:30 το βράδυ, με Ελληνική παραδοσιακή μουσική και διεθνή παραδοσιακά ακούσματα από τις χώρες των συμμετεχόντων, με φαγητό και ποτό (Γεύμα). Θα δοθούν δώρα και διπλώματα συμμετοχής από τους διοργανωτές.

27/6/2020: Πρωινό – Ελεύθερη μέρα ως το απόγευμα – Προαιρετική εκδρομή – Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 7:00 το απόγευμα ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές, για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η κυρίως εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το Δήμο. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν νερό και σάντουιτς.

28/6/2020: Πρωινό – Ελεύθερη μέρα ως το απόγευμα – Προαιρετική εκδρομή – Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 7:00 το απόγευμα ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές, για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση (προαιρετική συμμετοχή).

29/6/2020: Πρωινό – Αναχώρηση των γκρουπ.

*   Προαιρετικές εκδρομές- ξεναγήσεις.

      –  Φημισμένες περιοχές της πόλης.

–  Αρχαιολογικούς χώρους.

– Μουσεία

Θα χορηγηθούν στα γκρουπ ενημερωτικά με προτεινόμενα πακέτα και οδηγίες.

**     Θα δοθούν ατομικά διπλώματα συμμετοχής.

***   Συμμετοχή χωρίς τη χρησιμοποίηση των δικών μας καταλυμάτων είναι δεκτή.

**** Η μετακίνηση από τα ξενοδοχεία στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει με λεωφορεία του  Δήμου.

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη, γεμάτη παράδοση και εικόνες εμπειρία.

 

P.S. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Details

Start: 25 June
End: 29 June
Cost: 158€
Event Categories:

Venue

Athens, Greece

Greece

+ Google Map

Schedule

  • 25/6/2020: Άφιξη στο ξενοδοχείο - Check in μετά τις 13:00 – Πληρωμή του υπόλοιπου ποσού στον υπεύθυνο των διοργανωτών – Θα δοθεί αναλυτικό πρόγραμμα από εκπρόσωπο των διοργανωτών ο οποίος θα είναι και ο συνοδός του γκρουπ – Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, βόλτα, εξερεύνηση της περιοχής - πόλης.
  • 26/6/2020: Πρωινό – Ελεύθερη μέρα – Προαιρετική εκδρομή –  Παραδοσιακό γλέντι στις 8:30 το βράδυ, με Ελληνική παραδοσιακή μουσική και διεθνή παραδοσιακά ακούσματα από τις χώρες των συμμετεχόντων, με φαγητό και ποτό (Γεύμα). Θα δοθούν δώρα και διπλώματα συμμετοχής από τους διοργανωτές.
  • 27/6/2020: Πρωινό – Ελεύθερη μέρα ως το απόγευμα – Προαιρετική εκδρομή – Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 7:00 το απόγευμα ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές, για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η κυρίως εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το Δήμο. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν νερό και σάντουιτς.
  • 28/6/2020: Πρωινό – Ελεύθερη μέρα ως το απόγευμα – Προαιρετική εκδρομή – Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 7:00 το απόγευμα ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές, για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση (προαιρετική συμμετοχή).
  •  29/6/2020: Πρωινό – Αναχώρηση των γκρουπ.
  •  

Organizer

FolkWay – Propantos
Phone: +306973854977
Email:
Website: Visit Organizer Website