Loading Events

20oΔιεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης
Νότια Πιερία – Ελλάδα, Λιτόχωρο – Πλαταμώνας
20-25 Αυγούστου 2020

  • Δήμος Δίου – Ολύμπου
  • Κέντρο Οργάνωσης Εκδηλώσεων “Propantos” –  Business Travel “FOLKWAY”

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε πανέμορφες περιοχές του Δήμου Δίου Ούμπου όπως το Λιτόχωρο και ο Πλαταμώνας. Στην  ιστορική γη της αρχαίας Θρακικής φυλής «Πίερες» και των Μουσών στις παρυφές του φημισμένου βουνού του Ολύμπου την έδρα των Ελλήνων θεών. Ένας ιδανικός τουριστικός προορισμός, που συνδυάζει απέραντες ακτές με χρυσή άμμο και καθαρή θάλασσα, αρχαιολογικούς χώρους, βουνά με  φυσικές καλλονές, άριστη τουριστική οργάνωση, οικονομικές τιμές – κι όλα αυτά πάνω σε άριστες συγκοινωνιακές υποδομές, που καθιστούν τις μετακινήσεις υπόθεση λεπτών.

Όλα τα προηγούμενά μας Φεστιβάλ στην περιοχή είχαν μεγάλη επιτυχία λόγω της άψογης διοργάνωσης και της μεγάλης συμμετοχής καλλιτεχνικών σχημάτων από όλο τον κόσμο. Περιμένουμε κι αυτό το Φεστιβάλ σε επίσημη συνεργασία με το Δήμο Δίου Ολύμπου, να έχει ανάλογη και μεγαλύτερη επιτυχία και να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν διαφορετικές κουλτούρες – πολιτισμούς, να κάνουν φιλίες, να ανταλλάξουν εμπειρίες, και να απολαύσουν την Ελληνική φιλοξενία, την κρυστάλλινη θάλασσα και τον λαμπερό ήλιο.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Δυνατότητα συμμετοχής έχουν:  Παραδοσιακά χορευτικά σχήματα  και Χορωδίες

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

–  Δεν υπάρχει όριο ηλικίας ή αριθμού συμμετεχόντων σε κάθε γκρουπ.
–  Κάθε σχήμα θα πρέπει να φέρει τη σημαία της χώρας του και το λάβαρο του συλλόγου.
–  Το κάθε γκρουπ θα πρέπει να ετοιμάσει για κάθε εμφάνισή του πρόγραμμα 10-12 λεπτών συνοδευόμενο από ορχήστρα ή cd.
–  H φόρμα συμμετοχής θα πρέπει να σταλεί συμπληρωμένη μέχρι την 30η Μαρτίου 2020. Μόλις γίνει αποδοχή της συμμετοχής θα σταλεί στο γκρουπ έγγραφη επιβεβαίωση και οδηγίες. Το 60% του συνολικού ποσού συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί ως την 10η Απριλίου 2020. Μετά την καταβολή του ποσού θα σταλεί επίσημη πρόσκληση και περισσότερες πληροφορίες για τη διαμονή – συμμετοχή. Το υπόλοιπο ποσό μπορεί να πληρωθεί μετρητά την ημέρα της άφιξης ή 20 ημέρες  νωρίτερα με τραπεζική κατάθεση. Σε περίπτωση ακύρωσης με υπαιτιότητα του γκρουπ δεν επιστρέφονται χρήματα.

ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΙΑΜΟΝΗ

1)  152 ευρώ το άτομο σε ξενοδοχεία 12*   &     178 ευρώ το άτομο σε ξενοδοχεία 3*.  Συμπεριλαμβάνει: 

Συμμετοχή στο φεστιβάλ και διαμονή  6 μέρες (5 διανυκτερεύσεις – τρίκλινα δωμάτια – με ημιδιατροφή) σε  ξενοδοχεία στην Παραλία Κατερίνης, Ολυμπιακή Ακτή, Παραλία Κορινού, Πλάκα Λιτόχωρου, Λεπτοκαρυά.

Παραδοσιακό γλέντι  με γεύμα – Μαθήματα παραδοσιακών χορών όλων των χωρών.

2)  30 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στο φεστιβάλ χωρίς διαμονή.

* Στα 25 άτομα το ένα είναι δωρεάν

Στο κόστος συμμετοχής δεν συμπεριλαμβάνονται:
Μεγαλύτερη διαμονή, κάθε μέρα κοστίζει 32 ευρώ το άτομο (ημιδιατροφή)  σε ξενοδοχεία 2**  &  37 ευρώ το άτομο σε ξενοδοχεία 3***.  Η διαμονή σε δίκλινα κοστίζει επιπλέον 7 ευρώ το άτομο την ημέρα.

 – Προαιρετικές εκδρομές. Θα σας προτείνουμε και θα σας δώσουμε πακέτα εκδρομών με τις καλύτερες τιμές.
Ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη και ασφάλιση των συμμετεχόντων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

20/8/2020: Άφιξη στο ξενοδοχείο – Check in μετά τις 13:00 – Πληρωμή του υπόλοιπου ποσού στον υπεύθυνο των διοργανωτών – Θα δοθεί αναλυτικό πρόγραμμα από εκπρόσωπο των διοργανωτών ο οποίος θα είναι και ο συνοδός του γκρουπ – Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, κολύμβηση, βόλτα στην παραλιακή αγορά, εξερεύνηση της περιοχής. Δείπνο σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο

21/8/2020: Πρωινό  – Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, κολύμβηση, βόλτα στην παραλιακή αγορά, εξερεύνηση της περιοχής -.–  Παραδοσιακό γλέντι στις 8:30 το βράδυ, με Ελληνική παραδοσιακή μουσική και διεθνή παραδοσιακά ακούσματα από τις χώρες των συμμετεχόντων, με φαγητό και ποτό (Γεύμα). Θα δοθούν δώρα και διπλώματα συμμετοχής από τους διοργανωτές.

22/8/2020: Πρωινό – Ελεύθερη μέρα ως το απόγευμα – Προαιρετική εκδρομή – Μεσημεριανό γεύμα – Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 7:00 το απόγευμα ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές, για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το Δήμο. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν νερό, σάντουιτς, παραδοσιακά εδέσματα.

23/8/2020: Πρωινό – Ελεύθερη μέρα ως το απόγευμα – Προαιρετική εκδρομή – Μεσημεριανό γεύμα – Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 7:00 το απόγευμα ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές, για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το Δήμο. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν νερό, σάντουιτς, παραδοσιακά εδέσματα.

24/8/2020: Πρωινό – Όλη η μέρα ελεύθερη για ξεκούραση και προαιρετικές δραστηριότητες – Προαιρετική εκδρομή στην Πιερία οργανωμένη από τους διοργανωτές –  Γεύμα  στο ξενοδοχείο.

25/8/2020: Πρωινό – Αναχώρηση των γκρουπ.

Προαιρετικές εκδρομές- ξεναγήσεις.

–  Μυθικό βουνό Όλυμπος – Παραδοσιακά χωριά

– Κοσμοπολίτικες περιοχές

–  Αρχαιολογικούς χώρους – Μουσεία.

–  Πόλη της Θεσσαλονίκης.

– Νησιά Σκιάθος και Σκόπελος

–  Μετέωρα.

 

   Επισημάνσεις

–  Θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής.

–  Θα χορηγηθεί επίσημη πρόσκληση  &  απαραίτητα παραστατικά για τη χορήγηση βίζας.

– Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αν χρειαστεί μπορεί να αλλάξει από τους διοργανωτές.

–  Μπορούμε να αναλάβουμε και να σας δώσουμε προσφορές για όλες τις  μετακινήσεις σας.

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη, γεμάτη παράδοση και εικόνες εμπειρία.

 Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Venue

Litochoro

Katerini, Greece

+ Google Map

Schedule

  • 20/8/2020: Άφιξη στο ξενοδοχείο - Check in μετά τις 13:00 – Πληρωμή του υπόλοιπου ποσού στον υπεύθυνο των διοργανωτών – Θα δοθεί αναλυτικό πρόγραμμα από εκπρόσωπο των διοργανωτών ο οποίος θα είναι και ο συνοδός του γκρουπ – Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, κολύμβηση, βόλτα στην παραλιακή αγορά, εξερεύνηση της περιοχής. Δείπνο σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο
  • 21/8/2020: Πρωινό – Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, κολύμβηση, βόλτα στην παραλιακή αγορά, εξερεύνηση της περιοχής -.– Παραδοσιακό γλέντι στις 8:30 το βράδυ, με Ελληνική παραδοσιακή μουσική και διεθνή παραδοσιακά ακούσματα από τις χώρες των συμμετεχόντων, με φαγητό και ποτό (Γεύμα). Θα δοθούν δώρα και διπλώματα συμμετοχής από τους διοργανωτές.
  • 22/8/2020: Πρωινό – Ελεύθερη μέρα ως το απόγευμα – Προαιρετική εκδρομή – Μεσημεριανό γεύμα – Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 7:00 το απόγευμα ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές, για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το Δήμο. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν νερό, σάντουιτς, παραδοσιακά εδέσματα.
  • 23/8/2020: Πρωινό – Ελεύθερη μέρα ως το απόγευμα – Προαιρετική εκδρομή – Μεσημεριανό γεύμα – Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 7:00 το απόγευμα ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές, για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το Δήμο. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν νερό, σάντουιτς, παραδοσιακά εδέσματα.
  • 24/8/2020: Πρωινό – Όλη η μέρα ελεύθερη για ξεκούραση και προαιρετικές δραστηριότητες – Προαιρετική εκδρομή στην Πιερία οργανωμένη από τους διοργανωτές - Γεύμα στο ξενοδοχείο.
  • 25/8/2020: Πρωινό – Αναχώρηση των γκρουπ.
  •  

Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973854977 - 6972006316

Organizer

FolkWay – Propantos
Phone: +306973854977
Email:
Website: Visit Organizer Website